De zorgvuldig uitgekozen en versneden stukken vlees komen nu in handen van de chef. U heeft toegezien, vragen gesteld, geluisterd, vergeleken en gekozen. Het ogenblik is nu aangebroken om te genieten. Slager, kok, klant: dat zijn de onlosmakelijk verbonden ingrediënten van het beste bord.
In het restaurant of de slagerij zorgen onze professionele adviezen en de kwaliteit van ons vlees ervoor dat u intens geniet van onze of van uw kookkunsten. U kan zelf kiezen om bediend te worden of uw gasten te bedienen.
Met onze gratis app kunt u overigens van bij u thuis de volledige menukaart raadplegen.
De perfecte echtgenote weet precies wat haar man graag eet, en in welke restaurants hij daarvoor terecht kan. Jean Delacour
Het restaurant ligt in een zijstraatje, langs de slagerij. Het is modern ingericht met rode zeteltjes, en betrekt ook zijn vlees van deze slagerij, die gespecialiseerd is in allerlei soorten rundsvlees van internationale afkomst. Ik eet er een “entrecôte de Wagyu” van een Japans rund, dat echter in Australië is gekweekt. Het is uitzonderlijk lekker vlees, mooi dichtgeschroeid, met een aardappelgratin. Daarbij halve liter heel lekkere rode wijn. De service is heel aangenaam. Kortom, een unieke ervaring.
Jozef A.Super restaurant, une viande de très grande qualité, un très bon service .
Olivier Bernard