In de loop der tijden zijn de technieken natuurlijk veranderd, de grenzen weggevallen, de smaken verfijnd en de wensen gediversifieerd. Net zoals de Fransen er zo goed over kunnen spreken, is de gastronomie springlevend.
Onze slagerij laat haar trouwe of nieuwsgierige klanten graag kennismaken met verrassende, soms zeldzame vleessoorten, die evenwel steeds met dezelfde kwaliteitseisen geselecteerd en bereid worden.
Naast het vakmanschap en het advies van bij de echte 'slager om de hoek' biedt het huis u met zijn traiteurdienst een eenvoudige of prestigieuze keuken.
Elke dag weer met nieuwe producten voor de dag komen, met respect voor onze fundamentele waarden: dat is onze ambitie.
I hate reality
but it's still
the best place
to get
a good steak.
Woody Allen
Remarquable cadre, décoration originale, j'aime beaucoup la carte sur tablette mais j'aime encore plus les viandes de cette excellente maison qui fait honneur à l'horeca liégeois.Bravo à la nouvelle génération Leblanc.
Robert Dewuffel-DessartAccueil extraordinaire, service impeccable avec beaucoup de gentillesse (adultes comme pour les enfants), lieu insolite (l'arrière de la boucherie familiale) et viande irréprochable !! Cote de boeuf Blonde de Galice vieillie 30 jours (Dry Aged) exceptionnelle !!
Jérôme Fernandez