NOUVEAUTÉ :
La boucherie de la Maison Leblanc
vous propose de COMMANDER en LIGNE
vos VIANDES FAVORITES POUR vos BARBECUES
Het beste vlees verdient de kortste weg tussen slagerij en bord. Daarom zijn bij ons slager en kok, koelruimtes en kookvuren beste buren. Vlees van bij ons of elders, de beste stukken, de juiste cuisson, de ideale garnituur… We doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen.
Binnenstappen in La Maison Leblanc - een van de beste Belgische vleesrestaurants - betekent zoveel als continenten doorkruisen, grasduinen in de familietraditie – met af een toe een zijsprongetje. Het betekent ook op verkenning gaan door dichte of verre weilanden, klassieke of nieuwe wijngaarden. Maar ook de zekerheid dat kwaliteit en kwantiteit niet ten koste gaan van elkaar.
ons restaurant in Luik
Je wordt kok,
maar wordt
als rotisseur
geboren.
Brillat-Savarin
Dankzij de variatie in de herkomst van ons vlees, onze ervaring, striktheid en creativiteit, kunnen we u de beste stukken en meest diverse bereidingen aanbieden.
Van onberispelijk gehakt tot de traditionele witte Luikse pens, van Black Angus tot Wagyu… Ontdek verder nog onze zestig recepten voor barbecueworsten en onze “Dry Aged Meat” variëteiten, afkomstig van o.a. het blonde Galicische rund, het Normandische rund, de Salers en tal van schitterende seizoens- of streekgebonden ontdekkingen.
Vlees, bereide schotels, fijne en gevarieerde vleeswaren… Alle ingrediënten zijn aanwezig om u ook thuis te verwennen.
Notre boucherie à LiègeMen spreekt van kookkunst wanneer de dingen de smaak hebben van wat ze zijn. Curmonsky
Une qualité de viande extraordinaire, et les deux serveurs, disponibles et aux connaissances pointues, constituaient les ingrédients d'une agréable soirée.
Dominique LambilotteCarnivore invétéré je reviens au restaurant avec beaucoup de plaisir, certains plats sont très appréciés mais je regrette un service bruyant surtout côté cuisine. La viande achetée est de très grande qualité ...
Michel Croisier