De zorgvuldig uitgekozen en versneden stukken vlees komen nu in handen van de chef. U heeft toegezien, vragen gesteld, geluisterd, vergeleken en gekozen. Het ogenblik is nu aangebroken om te genieten. Slager, kok, klant: dat zijn de onlosmakelijk verbonden ingrediënten van het beste bord.
In het restaurant of de slagerij zorgen onze professionele adviezen en de kwaliteit van ons vlees ervoor dat u intens geniet van onze of van uw kookkunsten. U kan zelf kiezen om bediend te worden of uw gasten te bedienen.
Met onze gratis app kunt u overigens van bij u thuis de volledige menukaart raadplegen.
De perfecte echtgenote weet precies wat haar man graag eet, en in welke restaurants hij daarvoor terecht kan. Jean Delacour
Viande excellente l'assiette jambon ibérique et le gaspacho en entrée; suivi d'une entrecôte et d'un steak du Piémont, avec de vrais frites suites au blanc de boeuf. Quel délice. Cuisson saignant au top. Un patron passionné qui vous donnera tous les conseils sur la viande. A recommander !
Marie-Claire de BièvreI went there this afternoon and was amazed by the meat, the service and the places... Everything was simply perfect. The service was swift, quick, polite and adorable. The head waiter made us feel so comfortable. The steak was utter beauty. Our tastebuds are still excited. I can't wait to go back to Liège to enjoy this wonderful place again. Thank you for such a wonderful experience :)
Jessy Asanti