De zorgvuldig uitgekozen en versneden stukken vlees komen nu in handen van de chef. U heeft toegezien, vragen gesteld, geluisterd, vergeleken en gekozen. Het ogenblik is nu aangebroken om te genieten. Slager, kok, klant: dat zijn de onlosmakelijk verbonden ingrediënten van het beste bord.
In het restaurant of de slagerij zorgen onze professionele adviezen en de kwaliteit van ons vlees ervoor dat u intens geniet van onze of van uw kookkunsten. U kan zelf kiezen om bediend te worden of uw gasten te bedienen.
Met onze gratis app kunt u overigens van bij u thuis de volledige menukaart raadplegen.
De perfecte echtgenote weet precies wat haar man graag eet, en in welke restaurants hij daarvoor terecht kan. Jean Delacour
Super restaurant, une viande de très grande qualité, un très bon service .
Olivier BernardCarnivore invétéré je reviens au restaurant avec beaucoup de plaisir, certains plats sont très appréciés mais je regrette un service bruyant surtout côté cuisine. La viande achetée est de très grande qualité ...
Michel Croisier