Plankje met fijne vleeswaren 19,00 €
Duo van Iberische gerookte ham met tapenade 26,00 €
Carpaccio van Black Agnus beef 18,00 €
Kaaskroketten met notensla en een confituur van tomaat (2 stuks) 13,80 €
Hamkroketten met een coulis van tomaat (2 stuks) 13,80 €
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en citroen (2 stuks) 21,00 €
Mergpijpje, Toast en paddestoel 18,00 €
De biefstuk Wit Blauw Belgisch (250g) 18,00 €
Ossenhaas (filet pur) Black Angus rund (250g) 34,00 €
Ossenhaas (filet pur) Paraguyaans rund (250g) 38,00 €
Amerikaanse « premium » bavette (250g) 36,00 €
Bavette van het Wagyu rund, doorregenheidsindex 7-8 (250g) 54,00 €
Tussenrib (entrecôte) van het Wagyu rund van Japans, A5 (300g) 138,00 €
Ierse tussenrib (entrecôte) (350g) 34,00 €
Uruguayaanse tussenrib (entrecôte) (350g) 46,00 €
Amerikaanse « premium » tussenrib (entrecôte) (350g) 58,00 €
Tussenrib (entrecôte) van het Wagyu rund, doorregenheidsindex 7-8 (250g) 96,00 €
De rundertaraar van het Wit Blauw Belgisch rund met het mes gesneden en bereidt op z’n Frans of op z’n italiaans 21,00 €
Lomo Iberico (pata negra varken) 21,00 €
x Alle vleesgerechten worden geserveerd met een fris slaatje, verse frietjes gebakken in ossewit en huisgemaakte mayonnaise. Een fris slaatje kan eveneens worden verkregen. 0
Alle bovengenoemde stukken kunnen op vraag in tagliatta worden geserveerd (notensla, truffelolie, parmezaan schaafsels en zongedroogde tomaten) 4,50 €
Mits supplement van 3,50 € eveneens verkrijgbaar Krielaardappeltjes met tijm en rozemarijn, Aardappelgratin, Puree , Gevulde aardappelen, Gekonfijte klokuien, Gekarameliseerd witloof, Witloofsalade met mayonnaise 3,50 €
Sauzen (supplement 2,50 €) Béarnaise, Groene peper, Deense blauwe kaas, Archiduc, Tartaar, Hofmeesterboter 2,50 €
De gehaktbal op luikse wijze (1 stuk) 9,50€
Gebakken witte pens met appelmoes 9,50€
Crème Brulée 7,50 €
De onvervalste Dame Blanche 8,50 €
De enige echte « Café Liégeois » 9,00 €
De Kolonel 8,50 €
Côte à l’os DRY AGED gerijpt in onze kamers Volgens aanvoer, en met zorg geselecteerd door Frederic Leblanc aan 8,50 €/100g. De ribstukken wegen doorgaans ongeveer 1 kilo en worden verrekend naar exact gewicht. (voor liefhebbers van doorregen vlees) 8,50 €/ 100g
Dank u voor het kijken naar onze Franse versie van de website
Dank u voor het kijken naar onze Franse versie van de website
Dank u voor het kijken naar onze Franse versie van de website
Dank u voor het kijken naar onze Franse versie van de website
Dank u voor het kijken naar onze Franse versie van de website