In de loop der tijden zijn de technieken natuurlijk veranderd, de grenzen weggevallen, de smaken verfijnd en de wensen gediversifieerd. Net zoals de Fransen er zo goed over kunnen spreken, is de gastronomie springlevend.
Onze slagerij laat haar trouwe of nieuwsgierige klanten graag kennismaken met verrassende, soms zeldzame vleessoorten, die evenwel steeds met dezelfde kwaliteitseisen geselecteerd en bereid worden.
Naast het vakmanschap en het advies van bij de echte 'slager om de hoek' biedt het huis u met zijn traiteurdienst een eenvoudige of prestigieuze keuken.
Elke dag weer met nieuwe producten voor de dag komen, met respect voor onze fundamentele waarden: dat is onze ambitie.
I hate reality
but it's still
the best place
to get
a good steak.
Woody Allen
Une qualité de viande extraordinaire, et les deux serveurs, disponibles et aux connaissances pointues, constituaient les ingrédients d'une agréable soirée.
Dominique LambilotteThis is an amazing steakhouse: set in the partly redecorated interior of on old butchery, the kitchen and staff pride themselves on their high quality cuts ranging from Uruguayan Filet Purs, over humongous Cote à l'Os to the classic Belgian Bleu-Blanc. Side dishes and sauces were excellent too. Our group booked for dinner on a steak party, we were dressed up and already getting our drinking up, but this was no problem with the staff who were acceptive and courteous about it. An absolute must-go if you are looking for great beef in Liège.
Floris P.