In de loop der tijden zijn de technieken natuurlijk veranderd, de grenzen weggevallen, de smaken verfijnd en de wensen gediversifieerd. Net zoals de Fransen er zo goed over kunnen spreken, is de gastronomie springlevend.
Onze slagerij laat haar trouwe of nieuwsgierige klanten graag kennismaken met verrassende, soms zeldzame vleessoorten, die evenwel steeds met dezelfde kwaliteitseisen geselecteerd en bereid worden.
Naast het vakmanschap en het advies van bij de echte 'slager om de hoek' biedt het huis u met zijn traiteurdienst een eenvoudige of prestigieuze keuken.
Elke dag weer met nieuwe producten voor de dag komen, met respect voor onze fundamentele waarden: dat is onze ambitie.
I hate reality
but it's still
the best place
to get
a good steak.
Woody Allen
Carnivore invétéré je reviens au restaurant avec beaucoup de plaisir, certains plats sont très appréciés mais je regrette un service bruyant surtout côté cuisine. La viande achetée est de très grande qualité ...
Michel CroisierEnfin le seul restaurant où je peux manger de l'entrecôte ou autres mieux que chez moi :-) Coup de cœur pour l'américaine! Frites à tomber.... Ambiance tendance... Miam miam A très vite !
Sofy Lupcin