In de loop der tijden zijn de technieken natuurlijk veranderd, de grenzen weggevallen, de smaken verfijnd en de wensen gediversifieerd. Net zoals de Fransen er zo goed over kunnen spreken, is de gastronomie springlevend.
Onze slagerij laat haar trouwe of nieuwsgierige klanten graag kennismaken met verrassende, soms zeldzame vleessoorten, die evenwel steeds met dezelfde kwaliteitseisen geselecteerd en bereid worden.
Naast het vakmanschap en het advies van bij de echte 'slager om de hoek' biedt het huis u met zijn traiteurdienst een eenvoudige of prestigieuze keuken.
Elke dag weer met nieuwe producten voor de dag komen, met respect voor onze fundamentele waarden: dat is onze ambitie.
I hate reality
but it's still
the best place
to get
a good steak.
Woody Allen
Het restaurant ligt in een zijstraatje, langs de slagerij. Het is modern ingericht met rode zeteltjes, en betrekt ook zijn vlees van deze slagerij, die gespecialiseerd is in allerlei soorten rundsvlees van internationale afkomst. Ik eet er een “entrecôte de Wagyu” van een Japans rund, dat echter in Australië is gekweekt. Het is uitzonderlijk lekker vlees, mooi dichtgeschroeid, met een aardappelgratin. Daarbij halve liter heel lekkere rode wijn. De service is heel aangenaam. Kortom, een unieke ervaring.
Jozef A.Accueil extraordinaire, service impeccable avec beaucoup de gentillesse (adultes comme pour les enfants), lieu insolite (l'arrière de la boucherie familiale) et viande irréprochable !! Cote de boeuf Blonde de Galice vieillie 30 jours (Dry Aged) exceptionnelle !!
Jérôme Fernandez