Selected, cut meat now passes into the hands of the chef. You have seen it, asked questions and then listened, you compared and you chose. Now it’s time to enjoy. The butcher, the chef, the client; these are the inseparable ingredients of the finest meals.
At the restaurant and in the butcher shop, our enthusiastic advice and the quality of our meats guarantee you a great experience whether you put your feet under our table or cook yourself. You can be served or you can serve, depending on your mood.
A free application lets you consult our entire menu from home.
The perfect wife is one who knows all the dishes loved by her husband and all the restaurants where you can taste them. Jean Delacour
Passage obligatoire pour tout amateur de viande ! Je n'avais pas mangé d'aussi bonnes frites depuis mon enfance sans compter les saveurs particulières dans la salade... Et je conseille de terminer avec le "Véritable Café Liégeois"...
Pascal EveraertViande excellente l'assiette jambon ibérique et le gaspacho en entrée; suivi d'une entrecôte et d'un steak du Piémont, avec de vrais frites suites au blanc de boeuf. Quel délice. Cuisson saignant au top. Un patron passionné qui vous donnera tous les conseils sur la viande. A recommander !
Marie-Claire de Bièvre