In de loop der tijden zijn de technieken natuurlijk veranderd, de grenzen weggevallen, de smaken verfijnd en de wensen gediversifieerd. Net zoals de Fransen er zo goed over kunnen spreken, is de gastronomie springlevend.
Onze slagerij laat haar trouwe of nieuwsgierige klanten graag kennismaken met verrassende, soms zeldzame vleessoorten, die evenwel steeds met dezelfde kwaliteitseisen geselecteerd en bereid worden.
Naast het vakmanschap en het advies van bij de echte 'slager om de hoek' biedt het huis u met zijn traiteurdienst een eenvoudige of prestigieuze keuken.
Elke dag weer met nieuwe producten voor de dag komen, met respect voor onze fundamentele waarden: dat is onze ambitie.
I hate reality
but it's still
the best place
to get
a good steak.
Woody Allen
Super endroit, viande de super qualité. Boucherie et restaurant a découvrir par tous. Allez-y nombreux !
Jean Michel van StallePassage obligatoire pour tout amateur de viande ! Je n'avais pas mangé d'aussi bonnes frites depuis mon enfance sans compter les saveurs particulières dans la salade... Et je conseille de terminer avec le "Véritable Café Liégeois"...
Pascal Everaert