Newsletter
close
scroll to bottom
Couverts Maison Le Blanc

Het beste vlees verdient de kortste weg tussen slagerij en bord. Daarom zijn bij ons slager en kok, koelruimtes en kookvuren beste buren. Vlees van bij ons of elders, de beste stukken, de juiste cuisson, de ideale garnituur… We doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen.

Binnenstappen in La Maison Leblanc - een van de beste Belgische vleesrestaurants - betekent zoveel als continenten doorkruisen, grasduinen in de familietraditie – met af een toe een zijsprongetje. Het betekent ook op verkenning gaan door dichte of verre weilanden, klassieke of nieuwe wijngaarden. Maar ook de zekerheid dat kwaliteit en kwantiteit niet ten koste gaan van elkaar.

ons restaurant in Luik

Je wordt kok,
maar wordt
als rotisseur
geboren.
Brillat-Savarin

Boucherie Maison Le Blanc

Dankzij de variatie in de herkomst van ons vlees, onze ervaring, striktheid en creativiteit, kunnen we u de beste stukken en meest diverse bereidingen aanbieden.

Van onberispelijk gehakt tot de traditionele witte Luikse pens, van Black Angus tot Wagyu… Ontdek verder nog onze zestig recepten voor barbecueworsten en onze “Dry Aged Meat” variëteiten, afkomstig van o.a. het blonde Galicische rund, het Normandische rund, de Salers en tal van schitterende seizoens- of streekgebonden ontdekkingen.

Vlees, bereide schotels, fijne en gevarieerde vleeswaren… Alle ingrediënten zijn aanwezig om u ook thuis te verwennen.

Notre boucherie à Liège

Men spreekt van kookkunst wanneer de dingen de smaak hebben van wat ze zijn. Curmonsky

Boucherie Maison Le Blanc

Le bonheur ! pour les amateurs de viandes exceptionnelles. Tout est fait maison et réalisé avec talent. Service très sympa, pas trop guindé. A découvrir !

Olivier Cornet
de Waremme

Laat hier je commentaar

Viande excellente l'assiette jambon ibérique et le gaspacho en entrée; suivi d'une entrecôte et d'un steak du Piémont, avec de vrais frites suites au blanc de boeuf. Quel délice. Cuisson saignant au top. Un patron passionné qui vous donnera tous les conseils sur la viande. A recommander !

Marie-Claire de Bièvre
de Bruxelles
Small Screen
cliquez ici pour la version mobile